Szakkereskedő Budapest
  • Szolgáltatások
    Szolgáltatások

Szolgáltatások

Magas színtű szaktanácsadás, ingyenes konzultáció

A Hörmann garázskapukat, garázskapu nyitókat és egyéb termékeket kíválóan ismerő szakembereink szaktanácsadással állnak kedves ügyfeleink rendelkezésére akár az irodánkban, ahol a Hörmann garázskapu választékával is megismertetik leendő ügyfeleinket, akár kívánságra az Önnek megfelelő helyen, (az építkezésen, vagy egyéb helyszínen). Szakemberünk végigkíséri a tervezéstől egészen a használatba vételig a folyamatot, hogy Ön maximálisan elégedett legyen a Hörmann garázskapujával! 

Helyszíni felmérés

A beépítés helyének ismerete nélkül nem tudjuk megállapítani, hogy melyik az a Hörmann garázskapu, mely az Ön igényeinek leginkább megfelel. Ezért szakemberünk felkeresi az építkezést, leméri, megtekinti a helyszínt, hogy a későbbiekben semmilyen probléma ne merülhessen fel sem a garázskapu beépítése, sem a használata során.

Szakszerű beépítés

Magasan képzett szakembereink a megbeszélt időpontban leszállítáják Önnek a garázskapuját és szakszerűen, a Hörmann gyári előírásoknak megfelelően beépítik azt. A beépítés és a kapunyitó beállíátsa után, a használatba vételhez is segítséget nyújtanak, elmagyarázzák annak működését. 

Garázskapu karbantartása, javítása

A Hörmann garázskapu kevés törődést igényel, de meghálálja a gondoskodást. Évenként egyszeri karbantartással meghosszabbíthatja garázskapujának hibamentes működését. Ez által bosszúságot és pénzt takaríthat meg. Temészetesen több mint 20 éves tapasztalatunk alapján vállaljuk bármilyen régi Hörmann garázskapu, kapunyitó, de akár az ipari szekciós (szekcionált), redőny vagy harmonika garázskapu, gyorskapu, rakodástechnikai termék javítását, karbantartását is.

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.