Szakkereskedő Budapest

Rólunk

Alapítva 1991-ben (Bt.) átalakulás 2004-ben (Kft.)                              Garázskapu 1988 óta

Cégünk illetve tulajdonosa 1988-óta tevékenykedik a kaputechnikában, különböző vállalati és tulajdonosi struktúrában. Az első nagyobb mennyiségű Hörmann garázskapu behozatala a mi nevünkhöz fűződik. Azóta elkötelezetten képviseljük a Hörmann márkát a magyar piacon, hosszú időn keresztül piacvezetőként.

A Hörmann teljes választékát (garázskapu, ipari kapu, kapunyitó, gyorskapu, rakodástechnika, bejárati ajtó, tűzvédelmi/tűzgátló ajtó, beltéri ajtó) megtalálja nálunk.

A magas színvonalú Hörmann termékek megkívánják a magas színvonalú szolgáltatást is. Megpróbálunk ennek az elvárásnak a lehető legjobban megfelelni. Szakembereinket folyamatosan képezzük, folyamatosan fejlődünk, hogy meg tudjunk felelni megrendelőink igényeinek.

Az elmúlt több mint 20 év alatt számtalan garázskapu beépítését végeztük el, országszerte sok olyan ipari létesítmény üzemel, melyekben az általunk beépített ipari kapuk üzemelnek. Ezek családi házak, társasházak, autószalonok, ipari termelő és szolgáltató csarnokok, bevásárló központok.

Szívesen látjuk akkor is, ha csak érdeklődni, tájékozódni szeretne.

Amikor biztosan megtalál bennünket: hétfőtől csütörtökig, 9-16:30 között, pénteken 9-15:30 óráig.

Ezen időn kívül is, előre egyztetett időpontban.


„Aligha van bármi is a világon, amit ne lehetne rosszabbul csinálni, és valamivel olcsóbban eladni. A rosszabb minőség áldozatai azok, akik csak az árra figyelnek.
Nem érdemes túl sokat, de még rosszabb túl keveset fizetni. Ha túl sokat fizet, csak némi pénzt veszít, de ha túl keveset, elveszíthet mindent, hiszen a vásárolt termék a hozzá fűzött reményeit nem váltja be.
A gazdaság törvényei nem engedik meg, hogy kevés pénzért sok értéket kapjon.
Ha a legolcsóbb ajánlatot választja, akkor a kockázattal megemelt árral kell számolnia. Ha ezt teszi, akkor pedig elegendő pénze van arra, hogy a jobbat válassza.”

John Ruskin

Ehhez nem tudunk mit hozzátenni, teljesen megegyezik a meggyőződésünkkel!

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.